Räätälöityjen valmennusten lisäksi Leeni Viio Health Coaching tarjoaa hyvinvointi- ja ravintoaiheisia
workshopeja, luentoja ja verkkokursseja.

Tervetuloa ammentamaan hyödyllistä tietoa, oppimaan käytännönläheisiä työkaluja
ja nauttimaan antoisista kokemuksista sekä livenä että kotoa käsin!

  • Ravitseva Detox -puhdistusohjelma

RAVITSEVA DETOX

Päänsärkyä, ummetusta, paino-ongelmia, yliherkkyyksiä ja väsymystä? Syy voi olla elämäntavassa, joka kuormittaa kehoasi tarjoamatta tilalle tekijöitä, joita se tarvitsee toimiakseen tasapainoisesti. Ravitseva Detox palauttaa kehosi luonnollisen kyvyn uudistua sisältä käsin.

Lue lisää...

RAAKAKAKKUA JA RAKKAUTTA

Tässä workshopissa opit loihtimaan herkullisia, ravitsevia ja hyvällä omalla tunnolla nautittavia raakakakkuja sekä pääset tutkiskemaan omaa henkistä hyvinvointiasi erilaisten selkeyttävien harjoitusten ja kirjoitustehtävien avulla. Tervetuloa herkkujen ja rakkauden äärelle!

Lue lisää...

KOTONA KEHOSSA

Aito hyvä olo ei vaadi ehdottomuuksia, hampaiden kiristelyä, äärimmilleen vietyä ravintosuunnitelmaa tai jatkuvaa kontrollia. Tällä kurssilla löydät ilon, luonnollisuuden ja helppouden ravintoon ja tulet sinuiksi kehosi kanssa fyysisenä ja henkisenä kokonaisuutena.

Lue lisää...

HAPPY BELLY

Hyvinvoiva vatsa ja oireettomasti toimiva ruoansulatus ovat avaimia kehon ja mielen elinvoimaan. Tässä workshopissa pääset matkaamaan innostavalla tavalla terveyden alkulähteelle. Pääset tutustumaan myös herkullisiin resepteihin, jotka hellivät vatsaa! 

Lue lisää...

  • Taltuta makeanhimo

TALTUTA MAKEANHIMO

Turvonnut vatsa, ärtyneisyys, ylipaino, vetämätön olo ja verensokerivuoristorata tuttuja seuralaisia? Lähde mukaan 14 päivän verkkokurssille, joka auttaa sinua pääsemään irti makeanhimosta tasapainoisella ja pysyvällä tavalla. Tämä on kaikkea muuta kuin sadastuhannes herkkulakko!

Lue lisää...

RAKASTA RAVINTOA

Tulossa!