Raakakakkua ja rakkautta

Raakakakkua & Rakkautta -workshop

*Huom: Pyydä tarjous! Kurssi myynnissä ryhmille (minimi 8 hlö).

 

  • Haluatko oppia loihtimaan herkullisia, ravitsevia ja hyvällä omalla tunnolla nautittavia raakakakkuja?
  • Koetko ajankohtaiseksi tutkiskella omaa henkistä hyvinvointiasi erilaisten selkeyttävien harjoitusten ja kirjoitustehtävien avulla?

 

Raakakakut ovat kovin hip ja itsensä hyväksyminen vähintäänkin hop. Tämä Workshop yhdistää molemmat! Raakakakkua ja rakkautta -workshopissa pääset valmistamaan omin kätösin raakakakkuja ja nauttimaan rennosta tunnelmasta sen lomassa. 

Kakkujen ottaessa muotoaan on aika istahtaa alas ottamaan selvää aidon hyvän olon avaimista.

Henkisen hyvinvoinnin paras määrittelijä olet sinä itse. Joskus tulemme kuitenkin sokeaksi itsellemme ja sille, mitä aidosti haluamme ja tarvitsemme. Rauhallisessa hyväksyvässä ilmapiirissä saat mahdollisuuden löytää selkeyden itseesi, tuntemuksiisi ja ajatuksiisi. Vaikka teemana on rakkaus, siirretään vaaleanpunaiset lasit sivuun ja tehdään tilaa rehelliselle itsetutkiskelulle mm. kirjoitusharjoituksia tehden.

Henkisyyttäkin voi suorittaa, mutta silloin mennään pahasti metsään. Täällä saat olla rohkeasti keskeneräinen, niin olemme mekin. Workshopin huipennuksesi herkutellaan raakakakuilla ja keskustellaan vapaamuotoisesti harjoitusten myötä heränneistä ajatuksista. 

 

Kurssin tiedot:

  • Kesto: 3-4 h
  • Hinta: pyydä tarjous (kerro ryhmän koko ja tilaisuuden laatu)
  • Paikka: sopimuksen mukaan
  • Vetäjät: Ravintovalmentaja Leeni Viio ja Aitoa Energiaa -ohjaaja Eevi Minkkinen

 

Lämpimästi tervetuloa raakakkujen ja itsetuntemuksen avartavaan maailmaan!