Hyvinvointi- ja ravintovalmentaja Leeni Viio

Omakohtaisen kokemukseni kautta olen saanut havaita, kuinka voimakas vaikutus elämäntavoilla ja ajatuksilla on terveyteen. Päästyäni todelliseen yhteyteen kehoni kanssa, parannuin vuosia kestäneistä vaivoista, joihin tyypillisesti määrätään lääkkeitä. Sain huomata, että aito terveys löytyy, kun vaivan syy – ei vain oire – hoidetaan.

Matkan varrella opin, että huolimatta henkilökohtaisista eroista ruokavaliossa ja elintavoissa, ovat optimaalinen ruoansulatus, ravintoaineiden imeytyminen ja vatsan
hyvinvointi ensisijaisia edellytyksiä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Yrityksen ja erehdyksen kautta myös oivalsin, että suorituskeskeinen hyvän elämän tavoittelu johtaa vain pintapuoliseen hyvinvointiin, ja lopulta pahentaa epämääräisten oireiden koktailia. Ulkokuori on terve vain, jos sisäpuolella vallitsee tasapaino.

Valmistuttuani yliopistosta ja tutkittuani onnellisuutta kansallisella tasolla, päätin ottaa askeleen kohti yksilöä. Koen, että hyvinvointi lähtee yksilöstä ja muutos kohti parempaa terveyttä ja vointia on kiinni henkilökohtaisista valinnoistamme.  Nämä oivallukset ohjasivat minut opiskelemaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajaksi (Certified Holistic Health Coach).

Perustin oman yrityksen, jotta voin tarjota osaamistani eteenpäin. Tavoitteenani on auttaa asiakasta löytämään omalle keholle sopiva ruokavalio ja elämäntapa sekä saavuttamaan aidosti hyvä olo ilman suorituskeskeisyyttä. Työni innostaja ja paras kiitos on saada asiakas oivaltamaan, miten terve keho toimii ja kokemaan miltä se tuntuu.

Autan asiakkaitani mm. seuraavissa:

  • Vatsan ja suoliston hyvinvointi
  • Yksilöllinen ravitsemus
  • Makeanhimo
  • Tunnesyöminen
  • Stressinhallinta
  • Suorituskeskeisyys ja kontrolli
  • Toiminnallinen harjoittelu (functional training)
  • Henkilökohtainen hyvinvointi, onnellisuus ja vapaus

Olen suorittanut Health Coach Training -tutkinnnon Institute for Integrative Nutrition:ssa. Koulutus on tuonut minulle syvän ymmärryksen yksilölliseen ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen terveysvalmennukseen. Lisäksi käyn opintoja Terveysopisto Saluksessa tavoitteena ravintoterapeutin pätevyys.

Toiselta koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri ja opiskellut sekä työskennellyt subjektiivisen hyvinvoinnin ja onnellisuuden parissa. Olen myös pätevöitynyt toiminnalliseen harjoitteluun (Functional Trainer, licensed by Trainer4You) sekä päivitän jatkuvasti osaamistani käytännön ja teorian kautta.

Lähestymistavastani voit lukea tarkemmin täältä ja asiakkaiden kokemuksia löydät täältä.

Hyvinvointi- ja ravintovalmentaja, vastaanotto: Etu-Töölö, Helsinki.
Etäasiakkat Skype-/puhelimitse. Ota yhteyttä!