Asiakkaiden kokemuksia

Jokainen valmennus on yksilöllinen matka kohti parempaa vointia!
Tältä sivulta löydät kokemuksia ravinto- ja hyvinvointivalmennuksesta asiakkaideni sanoin.

 

Nainen 38-vuotta:

“Mietin aloitanko valmennuksen, koska olin korviani myöten täynnä ravitsemustietoa. Leeni osasi avata keskustelut juuri oikeilla kysymyksillä ja pääsin käsittelemään ongelmia jotka ovat johtaneet painon nousuun. Tulin monesti tapaamiseen ahdistuneena ja itseeni kyllästyneenä, mutta koin “olonkevennyksen” ja ahaa-elämyksen kuinka kaikki asiat ovat ihan hyvin kunhan opin pienin askelin olemaan itselleni lempeämpi. Sain mukaani monia hyvinvoinnin avaimia ja ihan selvää elämäniloa, olen nyt henkisesti keveämpi. Suosittelen valmennusohjelmaa pitkäaikaisista paino-ongelmista kärsiville ja jojo-laihduttajille!”

 

Nainen 40-vuotta:

“Olen oppinut kuulemaan paremmin vatsani kertomaa, ilmavaivat ovat vähentyneet, ja kaiken kaikkiaan olo on parempi. Leenillä on ihana, läsnäoleva, keskusteleva valmennustyyli, asiantuntemus omakohtaisen kokemuksen kautta, hyvät ohjeet edetä itsensä kanssa ja aktiivinen yhteydenpito. Sain apua ruokavalion rakentamisessa, kuin myös uskalluksessa kokeilla uusia asioita. Kyky kuunnella itseä on myös parantunut. Valmennuksesta hyötyisivät henkilöt, joilla on vatsavaivoja, jotka tarvitsisivat apua oikeanlaisten ostosten tekemisessä ja liikkumiseen motivoinnissa ja haluavat oppia uutta.”

 

Nainen 39-vuotta:

“Valmennuksen myötä opin syömään hyvin ja terveellisesti sekä uskaltamaan syödä. Olo on virkeämpi ja ruuan suhteen rauhallisempi. Leeni otti huomioon juuri minun toiveeni ja rajoitukseni, ei tuputtanut eikä saarnannut. Suosittelen valmennusta henkilöille, jotka kokevat omaan ruokailun liittyvän henkisiä tai fyysisiä haasteita.”

 

Nainen 27-vuotta:

“Ensin mietin, voisiko valmennus tuoda lisäarvoa, kun olin itsekin niin paljon ruokavalioon liittyviä asioita pohtinut. Sain huomata, että valmennusohjelma vastasi juuri omiin tarpeisiini. Olin ehkä hieman erilainen tapaus ja silti se toi lisäarvoa myös minun tilanteeseeni. Stressi syömistä kohtaan väheni ja kehoyhteys parani ja mieli keveni. Sain uusia ideoita, kuinka ravita kehoa. Suosittelisin valmennusta tilanteeseen, jossa on aika tutkiskella omaa ravitsemusta.”

 

Mies 35-vuotta:

“Minulla oli valmiiksi perustietämys sekä harjoittelusta että syömisestä. Olin myös aiemmin yrittänyt vaikuttaa painokehitykseeni ja ruumiinrakenteeseeni personal trainerin “käsittelyssä” eikä siitä jäänyt selkeitä tuloksia käteen. Epäilin, ettei tälläkään kertaa kovin merkittävää muutosta olisi ehkä saavutettavissa.

Pelko oli turha. Parin kuukauden aikana huomasin hyviä muutoksia sekä kehossani että olossani. ”Nälkätärinä” lähti, totuin syömään säännöllisesti ja opin mitä juuri minun kannattaa milloinkin syödä huomioiden myös erilainen harjoittelu. Paino tippui 4,5 kg, mikä on merkittävää koska ikinä aiemmin en ole saanut painoani hallitusti alas.

Ohjeita tarkastettiin ja tarkennettiin koko ohjelman ajan. Valmennuksessa oli myös hauskaa. Suosittelen valmennusta kenelle tahansa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoittelijalle – niin kokeneemmalle kuin aloittelijalle. Pidempi valmennusohjelma voi todella muuttaa elämän.”

 

Nainen 34-vuotta:

“Oloni on parantunut uusien ruokavaliotottumusten myötä ja käynnit auttoivat jaksamaan tehdä muutoksia, jotka olivat aiempaan ruokavaliooni nähden erilaisia. Parasta on ollut hyvin tarkat ja yksityiskohtaiset ohjeet sekä ymmärrys, miten mitkäkin ruoka-aineet vaikuttavat vointiini. Sain apua käytännön asioissa joihin keskittyminen olisi ollut yksin vaikeaa. Myös hiivatulehdus hävisi. Suosittelisin valmennusta itselle terveen painon löytämisessä.”

 

Nainen 29-vuotta:

“Olin saanut Leenistä suosituksia, joten otin yhteyttä. Minusta oli kiva, että ammattilainen analysoi ruokavaliotani ja sain hyviä käytännön vinkkejä sen parantamiseen. Tämä oli minulle huomattavasti kätevämpää kuin jos olisin esim. itse joutunut etsimään sopivaa tietoa netistä. Suosittelisin valmennusta kaikille, jotka haluavat varmistaa, että oma ruokavalio sisältää tarvittavat ravintoaineet ja jotka kaipaavat uusia ideoita omaan ruokavalioon.”