Hyvinvointi ja ravintovalmennukset ryhmille

Kovin tavallista on, että hyvän ja elinvoimaisen olon sijaan ihmisiä yhdistävät väsymys, negatiiviset ajatukset ja ruokavalio, joka ei tarjoa riittävästi rakennusaineita keholle ja mielelle. Tavallinen ei kuitenkaan tarkoita mahdottomuutta tehdä toisin. Haluaisitko sinä ottaa askeleen toiseen suuntaan?

Ryhmävalmennus tarjoaa kannustavan ympäristön oivaltaa ja oppia käytännön työkaluja, joilla selätät hyvinvointihaasteet ja innostut tekemään muutoksia, joilla löydät aidon hyvin olon. Saat valmentajalta tukea ja ohjausta sekä ryhmästä iloa, inspiraatiota ja yhteishenkeä.

Ryhmävalmennukset räätälöidään aina tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaan tarjoten tietoa, oivalluksia ja käytännön harjoituksia.

Esimerkkejä ryhmävalmennuksen aiheista:

  • Energiaa arkeen
  • Herkuttele ravitsevasti
  • Tunnesyömisestä tasapainoon
  • Vihdoin eroon vatsavaivoista

Kaipaatko uusia ideoita? Innostava ryhmävalmennus käy myös ikimuistoiseksi tavaksi viettää merkkipäivää, polttareita tai kaveriporukan virkistysviikonloppua. Suosittuja teemoja ovat olleet muun muassa raakakakkukurssit (+ muut ruokakurssit), kehonpainoharjoittelu ja putkirullaus sekä detox (keho & mieli).

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sopiva valmennus ryhmällenne tai järjestämäänne tilaisuuteen.