Hyvinvointi- ja ravintovalmentaja yksilöllisiin tarpeisiisi

  • Onko tavoitteenasi sinulle sopivan painon löytäminen ja ylläpitäminen kestävällä tavalla? (ml. laihduttaminen, painon lisääminen ja painonhallinta)
  • Haluatko päästä eroon kiusallisista suolisto ja vatsavaivoista sekä parantaa ruoansulatustasi?
  • Haluatko nauttia maukkaasta ruoasta, joka saa sinut voimaan hyvin?
  • Haluatko päästää irti suorittamisesta ja parantaa elämänhallintaa kaaoksen keskellä?
  • Haluatko löytää liikunnan ilon arjen keskeltä ja liikkua sinulle sopivalla tavalla?

Kehon epätasapainotilat voivat oireilla monella tavalla. Esimerkiksi huono unenlaatu, vatsavaivat, ärtyneisyys, infektioherkkyys, makeanhimo, yli- tai alipaino ja stressi ovat merkkejä siitä, että jotain on tehtävä toisin.

Oireisiin ei tule tottua. Yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöidyssä hyvinvointi- ja ravintovalmenuksessa teet aseittaisia muutoksia oppiaksesi terveyttäsi tukevan ruokavalion ja saat käytännönläheisiä työkaluja, joilla voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi kokonaisvalitaisesti sekä nyt että tulevaisuudessa.

Valmennus perustuu ajatukseen, jonka mukaan terveys on kokonaisuus, johon vaikuttavat kaikki elämän osa-alueet, kuten työ, lepo, ihmissuhteet, ravinto ja liikunta. Jokainen ihminen on yksilö, jonka keho ja mieli toimivat ainutlaatuisella tavalla. Yksilövalmennuksessa hyvinvointia rakennetaan sinun lähtökohdistasi ja tarpeistasi käsin. Toiminnan periaatteena on myös hauskuus; terveys ei tarkoita tiukkapipoisuutta vaan uusia elämyksiä, oivalluksia ja avointa mieltä!

Tästä voit lukea asiakkaideni kokemuksia valmennuksesta.

Muutoksen aikaansaaminen vaatii muutosta nykyisiin toiminta- ja ajatustapoihisi sekä halua voida oikesti paremmin. Minun tehtäväni on auttaa ja tukea sinua muutoksen saavuttamisessa ja uusien tapojen ylläpitämisessä. Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tutustumiskäyntiin.