Maistuva piipahdus Mmaku Smoothiebaariin

Smoothie-rintamalle kuuluu hyvää. Erilaiset smoothiet eli kotoisammin pirtelöt ovat löytäneet paikkansa yhä useampaan kahvilaan ja kotikeittiöön. Eihän smoothie mikään uusi keksintö ole, jos sen mieltää milkshake -tyyppiseksi maitopohjaiseksi, sokerilla makeutetuksi juomaksi.

Tuon peruspirtelön rinnalle on onneksi marssinut hyviskaveri, joka valloittaa terveellistä ja hyvänmakuista vaihtoehtoa etsivän sydämen. Tämän tulokkaan raaka-aineiden kirjoon kuuluu marjoja, hedelmiä, kasviksia, vihreitä lehtivihanneksia, siemeniä, pähkinöitä, proteiinijauheita, superfoodeja… ja lista vain jatkuu. Kaikkea en kuitenkaan suosittele pyöräyttämään samaan pirtelöön. Alkuun päästäksesi tarvitset vähän kokeilumieltä ja muutaman perushelpon reseptipohjan. Aiheeseen pureudun erillisessä postauksessa, jonka pääset lukemaan suosikkismoothiereseptieni höystämänä pian.

Mmaku smoothie

Sitä odotellessa voit suunnata hakemaan inspiraatiota ja maistelemaan ihania makuja huhtikuussa Helsinkiin avattuun Mmakun smoothiebaariin. Moderni smoothiebaari on tervetullut lisä kahvilamaailmaan. Tällä hetkellä Mmakun valikoimissa on valittavissa viisi erilaista smoothieta, joista kukin hurmaa jo nimellään. Vai miltä kuulostavat esimerkiksi Cherry Me ja Bouncing Beet? Kukin resepti on tarkkaan mietitty ja raaka-aineet laadukkaita. Smoothiet valmistetaan vasta tilattaessa, joten asiakkaan mahdolliset toiveet ja allergiat huomioidaan vaivatta. Lisäpisteitä myös siitä, että Mmaku panostaa toiminnassaan ekologisuuteen ja eettisyyteen sekä antaa tuotteilleen tyytyväisyystakuun.

Mmaku smoothie

Mmakun perustaja Mirja Koski kertoo, että tavoitteena on tulevaisuudessa laajentaa toimintaa useisiin toimipisteisiin. Nyt avattu Mannerheimintien Mmaku on siis sarjassaan ensimmäinen ja tulee seuraavien kuukausien aikana saamaan vielä lisää ilmettä, asiakaspaikkoja ja uusia reseptejä.

Itse olen vannoutunut smoothiefani, ja blenderi surisee kotona päivittäin, joten olihan Mmakun valikoimaa kokeiltava. Mukiini päätyivät Beeti-ful Body, Bites Like Chaga ja Sweet Sixteen. Kaikki erittäin maistuvia vaihtoehtoja kotismoothieilleni ja ennen kaikkea toimivia kesäherkkuja ulkona nautittaviksi. Kesäilmojen kunniaksi suosittelenkin nappaamaan smoothien kouraan ja suuntaamaan sen kanssa lähipuistoon istumaan.

Mmaku smoothie

Mmaku löytyy osoitteesta Mannerheimintie 25. Netistä smoothieinnostusta voit hakea Mmakun netti– ja Facebook-sivuilta, jonne päivittyvät uusimmat mmaut, uutiset ja tarjoukset.

TIEDOKSI: Tämä postaus jatkaa kirjoitussarjaa, jossa tutustutaan hyvinvointia ja terveyttä puhkuviin palveluihin, tuotteisiin ja henkilöihin. Selvyyden vuoksi tarkentaisin, että kyseessä ei ole mainonta tai kumppanuusmarkkinointi, eikä tekstiin lisäämäni linkit ole affiliate-linkkejä. Tämän kirjoitussarjan tarkoituksena on vilpittömästi levittää iloisia asioita ja laittaa sen myötä hyvä mieli kiertämään. Saamani hyöty on hymy ja hyvä fiilis.


 

 

5 Responses to Maistuva piipahdus Mmaku Smoothiebaariin

  1. Hyvä vinkki! En tiennytkään tästä paikasta vaikka Helsingissä asun. Täytyy kokeilla!

  2. Stadissakin saa smoothieita Lapinlahdenkadun koirapuiston viereisestä lippakioskista, Albertinkadun pohjoispäässä. Mmakun Mirjakin kävi testaamassa eilen laadun. Kaikki lämpimästi tervetuloa!