Haasta itsesi!

Maistuuko makea sinulle vähän liiankin  hyvin (yhtä hyvin kuin minulle aikoinaan)? Sokeri vie helposti mennessään ja siinä menossa unohtuvat kaikki  ne järkisyyt, joiden vuoksi makea viettelys ei ehkä olisi se paras valinta.

Vai kuulutko niihin, joita makea ei houkuta, mutta valkoisen pastan, leivän ja perunalastujen edessä olet voimaton. Yhtä kaikki, se on sokeri joka vie ja me vikistään.

Haasta itsesi ja lähde mukaan suosittuun Taltuta Makeanhimo Tehostarttiin. Ohjelma käynnistyy 4. marraskuuta. Nopeana varaajana ehdit vielä lunastaa paikkasi erikoishintaan. Lisätietoihin  ja ilmoittautumiseen pääset tästä.

HUOM: Kaikki eivät ehtineet mukaan syyskuun kierrokseen, joten nyt ei kannata odotella. Seuraavan kerran makeanhimoa taltutellaan vasta ensi vuoden puolella.


Upeaaa viikonvaihdetta!


Sorry, comments are closed for this post.