Paras startti uuteen vuoteen

Kuulutko niihin, jotka aloittavat joka tammikuu terveelliset elämäntavat tai vähintäänkin kuukauden tipattoman, jonka aikana tulee ehkä tsempattua muillakin hyvinvoinnin osa-alueilla?

Helmikuun tai viimeistään alkukevään koittaessa into laantuu ja nautiskelu vie mennessään kunnes kesän kynnyksellä mieleen hiipii rantakunto tai oikeastaan sen puute.

Entä jos aloittaisit uuden vuoden tällä kertaa niin, että tuloksena olisi pysyvä hyvä olo ja kestävät tasapainoiset elämäntavat? Monelle meistä hyvinvointia nakertava makeanhimo on kyllästymiseen saakka tuttu. Kyllä, myös minulle. Tarkemmin siitä voit lukea täältä.

Taltuta Makeanhimo

Nyt on aika päättää, että tuo suo on rämmitty. Taltuta Makeanhimo Tehostartti polkaistaan käyntiin 8.1. alkaen ja olet lämpimästi tervetullut mukaan. Ohjelma ei ole lakko, vaan ammattitaitoisesti rakennettu kokonaisvaltainen ohjelma, jossa sinut ohjataan asteittain uusien tapojen opetteluun ja pysyviin tuloksiin.

Tehostartti ei ole vain makean ystäville vaan myös sinulle, jonka höttöhiilarit vievät mennessään. Sokeri on sokeri, vaikka se ei makealta maistuisikaan.

Lisätietoihin ja ilmoittautumiseen pääset tästä. 15.12. mennessä mukaan ilmoittautuneille paikka irtoaa jouluhintaan (35 €, norm. 55 €). Osta lahjaksi itsellesi tai läheisellesi, ja varmistat että vuosi 2014 tuo mukanaan kepeät askeleet.


 

PS. Jos ostat Tehostartin lahjaksi, ilmoittaudu omilla tiedoillasi ja lähetä lahjan saajan nimi sekä sähköpostiosoite osoitteeseen: info@leeniviio.com.

Sorry, comments are closed for this post.