Raakakakkua ja rakkautta

Rakastan raakakakkuja ja erilaisia raakaleivonnaisia. Kukapa ei? Jos koskaan olet hyvää raakakakkua päässyt maistamaan, tiedät mistä puhun. Ei, ne eivät maistu yltiöterveellisiltä tai kalpene paistettujen kavereidensa rinnalla. Päinvastoin, parhaimmillaan ovat niin hyviä, että taviskakut jäävät kauas taakse puhumattakaan ravintoarvoista, joita samassa paketissa saa! Ja kuinka iloiseksi kakusta voikaan tulla, kun ei tarvise kokea venhä-maito-sokeri-hiiva -kombon aiheuttamia jälkitiloja.

Jos haluat päästä kokeilemaan raakakakkujen loihtimista ja samalla raaputtaa omia ajatusmalleja pintaa syvemmältä, olet tervetullut herkuttelemaan näillä teemoilla minun ja Aitoa Energiaa -ohjaaja Eevi Minkkisen kanssa Raakakakkua & Rakkautta -workshopiin sunnuntaina 25. toukokuuta.

Rakkakakku

Workshop on sopiva startti loppukevään juhlakauteen, ja sen antamin eväin voit ilostuttaa raakakakuilla vaikkapa tulevia ylioppilaita. Workshopissa pääset tekemään myös mielen kevätsiivousta ja tuulettamaan ajatuksiasi. Mikäpä sen parempi lähtökohta laukata kesälaitumille!

Kurssin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisen löydät täältä.


 

 

Sorry, comments are closed for this post.