Syyskuun parhaat menot ja meiningit!

Olen syksyn lapsi. Syksyn tulo tuntuu aina jotenkin taianomaiselta; samalla haikeilta hyvästeiltä kesälle, samalla jännittävältä alulta uudelle. Nyt on parhaat hetket tankata varastoon loppukesän valoa ja tehdä inspiroivia suunnitelmia uuden vuodenajan kunniaksi.

Alta löydät muutaman vinkin, jotka kannattaa merkitä syyskuulle kalenteriin, mikäli pieni buustaus omaan hyvinvointiin kiinnostaa.

1.-10-9. Taltuta Makeanhimo 10 Päivän Tehostartti

Syyskuu lähtee vauhdilla käyntiin päästessäsi karistamaan liiallisen sokerinkäytön hyvää oloa hidastamasta. Moni ei tule ajatelleeksi, kuinka paljon sokeria oma ruokavalio sisältää – eikä etenkään sitä, kuinka se vaikutttaa hyvinvointiin sekä mielen että kehon tasolla. Tai ehkä olet varsin tietoinen, että sokeri vie sinua, mutta et löydä keinoja makeanhimosta irrottautumiseksi.

Tehostartti on verkkokurssi, jossa opitaan asteittan makeanhimoa kukistavat valinnat ja luodaan tilalle kokonaisvaltaisesti tasapainoiset elämäntavat.

Tässä aiempien tehostarttilaisten kokemuksia ohjelmasta:

“Tässä jokainen teema sisältää valinnanhetken ja kun käytännön osuus on hyvin kevyt, se tulee tehtyä ja saa heti hyvän olon omasta toiminnastaan. Loistava paketti tosiaan! Teoriaosuudetkin olivat todella oivaltavia ja kattavia. Kiitos paljon!”

“En syö enää mitään makeaa, syön paljon ravinteikkaampaa ruokaa, vaikka aina olen mielestäni syönyt suhteellisen terveellisesti. Minulla on terveempi olo”.

“Ensimmäisen päivän jälkeen minun ei enää tehnyt mieli sokeria. Vatsani ei ole ollut yhtä kipeä. Kiitos!”

“Mielestäni kaikki teemat olivat todella hyviä ja se, että asiat tehtiin askel askeleelta auttoi todella ottamaan ne askelet.”

Lisätiedot Tehostartista sekä ilmoittautuminen löytyvät täältä.

10.9. Kotona kehossa -luento.

Syksy tuo perinteisesti mukanaan terveysbuumin, jonka pyörteissä moni unohtaa oman kehon kuuntelun yrittäessään sovittautua ulkoäpäin tuputettuihin ihanteisiin. Terveyden ja hyvinvoinnin ei tulisi olla suorittamista. Silti se yhä useamman kohdalla muotoutuu sellaiseksi – kohtuushan on tylsää ja merkki laiskuudesta. Jos nämä ajatukset tuntuvat tutuilta, on Kotona kehossa -luento sinua varten.

Luennon sisällöstä voit lukea tarkemmin täältä. Tilaisuus on maksuton.

12.9. Raakakakkua & rakkautta -workshop

Paljon toivottu hyvän olon workshop, jossa leivotaan raakakakkuja ja sukelletaan rakkauden teemaan oman itsen tutkiskelun kautta. Lue kurssikuvaus täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraamalla uutiskirjettä ja Facebookia, pysyt ajantasalla kaikisa tulevista tapahtumista ja kursseita. Liity jengiin!


 

 

Sorry, comments are closed for this post.