BeGood Wellness Bar – uusia tuulia kahvila- ja sporttibaarimaailmaan

Kotioloissa terveellisten ruokavalintojen tekeminen on varsin helppoa. Edellyttäen toki, että olet ensin sisäistänyt terveellisen ruokavalion pääperiaatteet ja täyttänyt keittiön kaapit fiksuilla raaka-aineilla. Haasteellisuusaste nousee, kun nälkä koittaa kesken kaupunkireissun, olet suuntaamassa työpaikalta lounaalle tai haluaisit vaihtelun vuoksi vapauttaa itsesi blenderin ääreltä.

Vaihtoehdot käyvät vähiin, jos etsit muuta kuin väsähtänyttä salaattia. Ja suosittelen, että etsit, mikäli haluat pitää mielen ja kehon virkeänä hetkeä pidempään.

Helsingin CityCenteristä löytyy vastaus haasteeseen. Syyskuussa avattu Ray ja Rudi Lindbergin perustama BeGood Wellness Bar saa terveellistä, ravitsevaa ja herkullista purtavaa etsivän hymyilemään. BeGood yhdistää kahvilan, lounasravintolan ja sporttibaarin, jonka valikoimista löytyy kaikkea muuta kuin tunkkaista pikaruokaa.

Muutama viikko sitten kävin ottamassa hyvän olon baarista tarkemmin selvää tuotesuunnitelija Mirja Kosken johdolla. Mirja on vieraillut blogissani myös aiemmin. Nyt hänen luotsaama Mmaku Smoothies vastaa BeGood Wellness Barin smoothietarjonnasta.

 

 

Mmakun smoothieiden rinnalla BeGood tarjoaa muun muassa täytettyjä leipiä, ruokaisia salaatteja, raakakakkuja ja muita raakaherkkuja, herajäätelöä, proteiinilisiä. Juomapuolelta voi valita esimerkiksi laadukasta kahvia, teetä tai tuorepuristettuja mehuja.

Erikoisruokavaliot ja -toiveet eivät ole ongelma. Gluteenitonta, maidotonta, raakaa, paleota, sokeritonta, proteiinipitoista, puhdistavaa tai voimistavaa – kaikille löytyy jotain. Ja ei, paikkaan mennäkseen ei tarvitse olla terveyshifistelijä. Riittää, ettet nyrpistä nenää laadukkaille raaka-aineille ja aidoille mauille. Harva nyrpistää.

Mirja kertoo, että konsepti hakee vielä muotoaan ja asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellaan korva tarkkana. Voin paljastaa, että tulossa on mielenkiintoisia tuoteuutuuksia, hyvän olon tapahtumia ja kisastudiota. Lisäksi asiakkaita ilahdutetaan vaihtuvilla tarjouksilla, kuten ajankohtaisella Power meal -kombolla. Ainakin nimi lupaa, ettei sitä nautittuaan nukahda.

 

BeGood Wellness Bar
CityCenter, Kaivokatu 8 Helsinki

Facebook
Instagram


leeni

 

Sorry, comments are closed for this post.