Ajatus detox- eli puhdistuskuurista saa monet pudistelemaan päätään.

Niin sai aiemmin minutkin – ja saa edelleen aina, kun sillä viitataan ihmeitä lupaaviin litkuihin tai kitukalorisiin kuureihin. Kyseisen kaltaiset puhdistuskuurit kyllä saattavat saada toksiinit liikkeelle, mutta eivät neutraloi ja poista niitä – päinvastoin: toksiinien pyörittyä elimistössä kuurin ajan, ohjautuvat ne takaisin lähtöpaikoilleen kudoksiin. 

Lopputuloksena kaikkea muuta kuin parempi ja elinvoimaisempi olo – ennemminkin päätös unohtaa kaiken maailman terveyskikkailut.

Miksi silti koen, että puhdistuskuuri voi olla erittäin hyödyllinen työkalu parempaan terveyteen?
Siitäkin huolimatta, että teilaan ruokavalioita koskevat poppaskonstit ja hetkellistä helpotusta tuovat pikaratkaisut?

Alta löydät resursseja, jotka antavat vastaukset näihin kysymyksiin. Mikäli harkitset puhdistuskuuria, olet puhdistuskuurin joskus huonolla menestyksellä tehnyt tai leimaat kaiken detoxiin liittyvän huuhaaksi, opi aiheesta lisää klikkaamalla eteenpäin!

  • Tietoa detoksifikaatiosta ja detox-kuureista

DETOX: MITÄ, MIKSI JA MITEN?

Millaiset tekijät altistavat toksisuudelle? Mitä toksisuus elimistössäsi aiheuttaa? Miksi sisäinen puhdistusjärjestelmäsi tarvitsee tukea ja miten voit elvyttää sen toimimaan nykyistä tehokkaammin? Entä mitkä ovat turvallisen detox-ohjelman tunnusmerkit?

Lue lisää... 

  • Kysymyksiä detox-kuureista

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Pohditko, sopiiko puhdistusohjelma sinun yksilölliseen tilanteeseesi? Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka auttavat arvioimaan ohjelman soveltuvuutta sinun lähtökohtaasi, tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

Lue lisää.... 

  • Tehokas puhdistuskuuri

PUHDISTUSKUURI: DETOX-OHJELMA

Päänsäryt, huono suolentoiminta, yliherkkyydet, paino-ongelmat, tukkoisuus ja väsymys. Tuttuja merkkejä kehoa ja mieltä kuormittavasta elämän-tavasta? Ravitseva Detox -ohjelma auttaa sinua puhdistumaan, uudistumaan ja palautumaan sisältä käsin tavalla, josta on iloa myös myöhemmin!

Lue lisää...

  • Puhdistuskuuri

PUHDISTUSKUURI: DETOX-PAKETTI

Haluatko toteuttaa puhdistuskuurin mahdollisimman vähällä vaivalla? Ravitseva Detox –puhdistuspaketti sisältää alkuperäisen ohjelman kaikkine materiaaleineen plus ohjelmaan räätälöidyn tuotepaketin.

Lue lisää...

  • Detox-myyttejä

TOTTA VAI TARUA?

Aiheena detox tuntuu herättävän paljon kysymyksiä, mielikuvia, väitteitä ja myyttejä. Eikä ihme, liikkeellä on monenkirjavaa kuuria... Tältä sivulta löydät yleisimpiä detoxia koskevia oletuksia, joihin työssäni olen törmännyt - ja tottakai saat niihin myös vastaukset.

Lue lisää...

  • Testaa stressikuormasi

TESTAA STRESSIALTISTUKSESI

Stressi ei tarkoita vain työpaineita ja kiirettä. Sinua voi kuormittaa päivittäin myös sellaiset tekijät, joita et ensikädeltä osaa luokitella stressiksi. 
Testaa kuinka monelle stressaavalle tekijälle altistut jatkuvasti. Samalla opit, kuinka monella eri ulottuvuudella stressi voi syntyä.

Lue lisää….