Hyvinvointi- ja ravintovalmentaja Leeni Viio

Hei, olen Leeni Viio ja autan naisia tekemään parempia valintoja arjessa ja ottamaan reippaan otteen muutoksesta kohti parempaa vointia. Erityisosaamistani on makeanhimo, johon olen perehtynyt niin tieteen, oman taustani ja yli tuhannen asiakaskokemuksen kautta. Kanssani sokeririippuvuudesta päästään eroon fiksuilla, tehokkailla ja kestävillä tavoilla.

Teen työtäni suurella sydämellä, sillä tiedän, miten helposti väsymys, kiire ja stressi vievät mennessään – kuinka suklaalevy tuntuu silloin ihanalta lohdulta ja hetken piristysruiskeelta. Itse olin sokerikoukussa vuosia kärsien samalla unettomuudesta, suolistovaivoista ja ylisuorittamisesta. Muutos tapahtui vasta, kun löysin hetkellisten lakkojen ja kuurien tilalle lähestymistavan, jota voi toteuttaa päivästä, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Sen avulla en ainostaan taluttanut sinnikästä makeanhimoani, vaan aloin voida kokonaisvaltaisesti hyvin.

Nytkyisin pienen tytön äitinä haluan olla myös innostava esimerkki lapselleni sekä kannustava inspiraation lähde muille äideille. Rakastan kehitellä reseptejä, jotka ovat nopeita ja helppoja – ja tottakai tehty ilman sokeria. Reseptien lisäksi jaan vinkkejä aina raskaudesta parempaan lapsiarkeen. Missioni on, että äidit löytäisivät keinoja, joilla oma jaksaminen lisääntyy. Silloin myös lapsi – ja koko perhe – voi paremmin.

Matkani tämän työn pariin on ollut antoisa ja opettanut paljon myös itsestäni. Olen valmistunut Helsingin yliopistosta pääaineena sosiologia. Tutkittuani onnellisuutta kansallisella tasolla päätin ottaa askeleen kohti yksilöä, koska koen, että hyvinvointi lähtee yksilöstä ja muutos kohti parempaa terveyttä ja vointia on kiinni ennen kaikkea henkilökohtaisista valinnoistamme.

Nuo oivallukset ohjasivat minut opiskelemaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajaksi (Certified Holistic Health Coach). Sen jälkeen hakeuduin Terveysopisto Salukseen tavoitteena ravintoterapeutin pätevyys. Olen myös pätevöitynyt toiminnalliseen harjoitteluun (Functional Trainer, licensed by Trainer4You) sekä päivitän jatkuvasti osaamistani käytännön ja tutkimuksen kautta.

Autan asiakkaitani mm. seuraavissa:

  • makeanhimo ja sokeririippuvuus
  • vatsan ja suoliston oireilu
  • tunnesyöminen
  • stressinhallinta ja suorituskeskeisyys
  • detox ja puhdistava elämäntapa

Lähestymistavastani voit lukea tarkemmin täältä ja asiakkaiden kokemuksia löydät täältä.

Tällä hetkellä valmennukseeni voit osallistua:

Saatavilla olevat ilmaiset oppaat:

Seuraamaan pääset

Tervetuloa mukaan!

♥ Leeni