Lataa ilmainen opas ja lopeta pähkäily ravintolisäviidakossa!

MAKSUTON pikaopas ravintolisiin

  • Mietitkö, saatko ruoasta kaikki tarvittavat ravinteet?
  • Onko vitamiinien syöminen purkista turhaa?
  • Jos ravintolisiä tarvitsee, niin mitä?!

Jos pohdit yllä olevia kysymyksiä, on tämä ilmainen opas sinua varten!

Saat viimein selkoa siihen, riittääkö tavallinen ruoka ja kuinka ravintolisäviidakossa kannattaa toimia.

Lataa opas ilmaiseksi tästä!

arrow

Opas on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Samalla liityt uutiskirjeemme tilaajaksi, jolloin saat vinkkejä, ilmaisia materiaaleja ja erikoistarjouksia sokerittomampaan elämäntapaan. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen ja voit poistua listalta milloin tahansa. Lisätietoa tietosuojasta.


Psst. Miksi kirjoitin tämän oppaan?

Törmään työssäni ravintovalmentajana jatkuvasti kysymyksiin ravintolisien tarpeellisuudesta. Moni on hämmentynyt, kannattaako niitä käyttää – jos kannattaa, niin missä määrin ja mitä?

Vaikka yhtä “totuutta” tästäkään asiasta ei voi antaa, pätee ravintolisien ottamiseen asioita, jotka jokaisen olisi hyvä tietää. Nuo asiat olen tiivistänyt tähän oppaaseen.

Toivon, että oppaan luettuasi sinulla on selkeä käsitys siitä, mihin ruokavalio riittää ja millä tavalla vältät ravintolisäviidakossa turhat ostokset.


Tämä ilmainen opas kertoo sinulle:

  • Mitä tulee ottaa hyvässä ravitsemuksessa huomioon
  • 5 yleisintä syytä ravinnevajeisiin
  • Yllättävän haasteen – koskee myös terveellistä ruokavaliota
  • Tärkein kriteeri, jolla suunnistaa ravintolisäviidakossa
  • Top 3 tuotetta, joista sinulle on todennäköisesti apua

Hyvästi vitamiinihyllyllä pähkäileminen. Tästä lähtien tiedät, mihin tavallinen ruoka riittää ja mitä saatat sen tueksi tarvita!


Lataa opas itsellesi saman tien ja opi tärkeät perusteet ravitsevaan elämäntapaan, jotta vältyt turhalta purnukka-arsenaalilta.

Ja kyllä, opas on täysin maksuton. Riittää, että syötät sähköpostiosoitteesi, johon haluat, että lähetän oppaan.

arrow

leeniviio.fi käyttää antamiasi tietoja toimittaakseen sinulle haluamasi oppaan ja ollakseen yhteydessä sinuun mahdollisten uutis- ja markkinointiviestien muodossa. Lisätietoa tietosuojasta.

Opas on sähköisessä muodossa, ja se lähetetään sähköpostiisi saman tien. Voit lukea opasta niin älypuhelimelta, tabletilta kuin tietokoneeltakin.
Saatuasi oppaan se on käytössäsi ikuisesti!

Kuka oppaan on kirjoittanut?

Hei, olen Leeni Viio, ravintovalmentaja ja tämän oppaan kirjoittaja.

Olen vuosien varrella tehnyt useita hyödyllisiä muutoksia ruokavaliooni, minkä ansioista voin paremmin ja terveemmin kuin koskaan.

Haluan vilpittömästi, että myös sinä voit ravita kehoasi niin, että saat tuntea olosi energiseksi kiireisenkin arjen keskellä.

Ruoka on paljon muutakin kuin kaloreita, joten lue opas ja tartu toimiin, joista kehosi ja mielesi kiittää!

Lataa opas ilmaiseksi!

arrow

Opas on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Samalla liityt uutiskirjeemme tilaajaksi, jolloin saat vinkkejä, ilmaisia materiaaleja ja erikoistarjouksia sokerittomampaan elämäntapaan. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen ja voit poistua listalta milloin tahansa. Lisätietoa tietosuojasta.